Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 9 de març del 2024

'Arcadian'.

RLJE Films i Shudder han publicat el primer tràiler de Arcadian, la pel·lícula post-apocalíptica protagonitzada per Nicolas Cage.

Arcadian té lloc en un futur proper, on la vida normal a la Terra ha estat delmada. Paul i els seus dos fills, Thomas i Joseph, han estat vivint una vida mitja: tranquil·litat durant el dia i tempesta durant la nit. Cada nit, després de que el sol es pongui, s’enfronten als implacables atacs d’un mal misteriós i violent. Un dia, quan Thomas no trona a casa abans del capvespre, Paul ha d’abandonar la seguretat de la granja fortificada per a trobar-lo. Es produeix una batalla de malson que obliga a la família a executar una estratègia desesperada per a sobreviure.

          

Arcadian (anteriorment Sand and Stones) estarà dirigit per Ben Brewer a partir d’un guió escrit per Mike Nilon. El film comptarà amb Cage (Dream Scenario, Mandy) interpreta a Paul, el pare dels bessons adolescents Joseph i Thomas, interpretats per Jaeden Martell (It, Knives Out) i Maxwell Jenkins (Lost in Space), respectivament i Sadie Soverall (Fate: The Winx Saga).

La pel·lícula tindrà la seva estrena mundial en la SXSW (South by Southwest Film Festival), el proper 11 de Març.

Arcadian estarà exclusivament als cinemes a partir del 11 d’abril, amb l’estrena al servei de streaming Shudder més endavant dintre d’aquest 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada