Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 6 de març del 2024

'Avatar: The Last Airbender Season 2 & 3'.

El viatge de Aang continuarà. Netflix ha renovat Avatar: The Last Airbender per a una segona i tercera temporada. La tercera temporada conclourà la sèrie d’acció en viu, de la mateixa manera com va acabar l’adaptació animada de Nickelodeon després de tres temporades.

Netflix ha publicat un cartell per a celebrar la renovació per a dues temporades més.

Gordon Cormier encapçala Avatar: The Last Airbender com a Aang, un jove avatar que ha d’aprendre a dominar els quatre elements (aigua, terra, foc i aire) per a restablir l’equilibri en el món amenaçat per la Nació del Foc.

Avatar: The Last Airbender també està protagonitzat per Kiawentiio com a Katara, Ian Ousley com a Sokka, Dallas Liu com a Zuko, Daniel Dae Kim com el Senyor del Foc Ozai, Paul Sun-Hyung Lee com l’oncle Iroh i Ken Leung com el comandant Zhao.

“Aigua, Terra, Foc i Aire. Les quatre nacions algun cop van viure en harmonia, amb l’Avatar, mestre dels quatre elements, mantenint la pau entre elles”, es pot llegir en la sinopsis. “Però tot va canviar quan la Nació del Foc va atacar i acabar amb els nòmades del Aire, el primer pas donat pels mestres foc per a conquistar el món. Donat que l’encarnació actual del Avatar encara no ha sorgit, el món ha perdut l’esperança”.

Basada en l’estimada sèrie animada de Nickelodeon, Avatar: L’Últim Mestre del Aire prové de Albert Kim (Sleepy Hollow), qui n’és el showrunner, escriptor i productor executiu. Jabbar Raisani, Michael Goi, Roseanne Liang i Jet Wilkinson són els productors executius i directors de la sèrie. Els productors addicionals de la sèrie inclouen a Dan Lin i lindsey Liberatore.

La temporada 1 es va estrenar el 22 de febrer. En els primers 11 dies, Avatar: The Last Airbender ha estat la sèrie de televisió en anglès més vista de Netflix amb 41,1 milions de visualitzacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada