Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 12 de març del 2024

'Becoming Karl Lagerfeld'.

S’ha publicat el tràiler oficial de Becoming Karl Lagerfeld, la pròxima sèrie dramàtica biogràfica francesa de Disney+ i Hulu, protagonitzada per l’estrella de Captain America: Civil War, Daniel Brühl, com el difunt llegendari dissenyador de moda. La sèrie de sis episodis farà el seu debut el 07 de juny d’enguany a Hulu als Estats Units i a Disney+ a nivell internacional.

“L’any 1972, Karl Lagerfeld té 38 anys i encara no du el seu icònic pentinat. És un dissenyador de prêt-à-porter, desconegut per al gran públic. Mentre coneix i s’enamora del sensual Jacques de Bascher, un jove dandy ambiciós i inquietant, el més misteriós dels dissenyadors de moda s’atreveix a enfrontar-se al seu amic (i rival) Yves Saint Laurent, un geni de d’alta costura amb el suport del temible empresari Pierre Bergé”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

“Convertir-se en Karl Lagerfeld ens submergeix en el cor dels anys 70’s, a Paris, Mònaco i Roma, per a seguir el formidable floriment d’aquesta personalitat tan complexa i icònica de l’alta costura parisenca, ja impulsada per l’ambició de convertir-se en l’Emperador de la moda. Entre glamur i xocs d’egos, grans festes i passions destructives, descobreix la història de Karl abans de Lagerfeld”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


Becoming Karl Lagerfeld és una creació de Isaure Pisani-Ferry, Jennifer Have i Raphaëlle Bacqué, basada en el llibre més venut d’aquesta última, Kaiser Karl. Pisani-Ferry també coescriu la sèrie al costat de Dominique Baumard, Jennifer Have i Nathalie Hertzberg. Està dirigida per Jérôme Salle i Audrey Estrougo, amb Salle com a productora executiva del projecte al costat de Arnaud de Crémiers. L’adaptació televisiva comptarà amb musica de Evgueni i Sacha Galperine.

El repartiment està format per Théodore Pellerin com a Jacques de Bascher, Arnaud Valois com Yves Saint Laurent, Alex Lutz com a Pierre Bergé, Agnès Jaoui com a Gabrielle Aghion, Jeanne Damas com a Paloma Picasso, Claire LAffut com a Loulou de la Falaise, Sunnyi Melles, Paul Spera com a Andy Warhol i Lisa Kreuzer com a Elisabeth Lagerfeld.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada