Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 12 de març del 2024

'Shang-Chi and the Wreckage of Time'.


Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells, segueix essent una de les millors pel·lícules de la Fase 4 de Marvel Studios i si no hagués estat per la tonteria de Trevor i Morris, bé podria haver-se convertit en un clàssic instantani als ulls dels fans.

Tal com estan les coses, segueix essent una pel·lícula èpica d’arts marcials que va posar a Simu Liu en el mapa.

Desafortunadament, el personatge ha estat marginat des de llavors i ara han passat tres anys des de l’últim cop que vam veure a Shang-Chi a la gran pantalla.

El Insider Daniel Richtman ha compartit una actualització avui, confirmant que la planificació actual és que Shang-Chi 2, que hi ha el rumor de que durà per títol Shang-Chi and the Wreckage of Time (Shang-Chi i les Runes del Temps), començarà la producció el pròxim any.

Afirma que hi haurà viatges en el temps, de la mateixa manera que Iron Fist.

No es sap quina versió d’aquest personatge veurem en la pel·lícula, tot i que hi ha apostes de que no serà Danny Rand de Fin Jones (Lin Lie sembla a ser més provable).

“Oh, home, per ser honestos, no ho sé”, va dir Liu recentment sobre quan és provable que Shang-Chi torni al UCM. “Vull dir, aquestes coses estan molt per damunt del meu nivell salarial. Tant sols vull ser un fan d’això. Ja saps, quan rebo una trucada que em diu: ‘Escolta, això és en el que estàs i aquí és on estàs’. “Apareixeràs. I aquí és quan tindràs que desmaiar-te”.

“Això és el que sol succeir en general. Però saps que Destin és un cineasta molt especial i estem molt contents de tenir-lo en la seqüela. Així que estarà treballant en això i estem molt emocionats de veure’l, el que se li ocorri. Crec que farà un treball brillant”.

“Hi ha moltes idees que vam tenir al principi i algunes d’aquestes idees es plantegen com a preguntes al final de la nostre pel·lícula. Hi ha coses que potencialment volem explorar en el futur”, va continuar l’estrella de Barbie. “Tot canvia tant, que és difícil dir quantes d’aquelles idees arribaran realment a la meta, però hi ha moltes allà”.

En altres noticies, Richtman també informa que Kevin Feige ha guanyat la batalla amb Sony Pictures i ara reclutarà a un nou director per a Spider-Man 4 en lloc de Jon Watts (a qui aparentment vol per a altres projectes del UCM). Estem escoltant que Drew Goddard encapçala la llista del executiu.

També es diu que s’espera que el director de Deadpool & Wolverine, Shawn Levy, dirigeixi més projectes de Marvel en funció de lo satisfet que estigui Marvel amb la tercera entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada