Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 7 de març del 2024

'Only Murders in the Building'.


Just després de començar la producció de la quarta temporada de Only Murders in the Building, l’estrella de Eternals, Kumail Nanjiani, s’ha unit al repartiment de la popular sèrie de Hulu.

Des de Variety ens informen de que Nanjiani interpretarà a un personatge que és “integral” en la investigació del assassinat en el centre de la pròxima temporada. Actualment no hi ha més detalls disponibles sobre el seu paper, tot i que les fonts del mitjà assenyalen que serà un personatge recurrent.

Nanjiani és l’últim d’una línia d’actors impressionants en unir-se a la sèrie de misteri i assassinat, essent Eugene Levy, Eva Longoria i Molly Shannon els últims nouvinguts abans que Nanjiani. També es va revelar recentment que la icònica actriu Meryl Streep reprendrà el seu paper de la temporada anterior.

La sèrie creada per John Hoffman i Steve Martin, la sinopsis diu: “Tres estranys comparteixen una obsessió pel crim real i de sobte es troben capficats en un. Quan succeeix una morta horrible dintre del seu exclusiu edifici d’apartaments del Upper West Side, el trio sospita d’un assassinat i aplica el seu coneixement precís del crim real per a investigar la veritat. Potser encara siguin més explosives les mentires que es diuen uns als altres. Aviat, el trio amenaçat es dona compte de que un assassí podria estar vivint entre ells mentre s’afanyen a desxifrar les creixents pistes abans de que sigui massa tard”.

Les tres temporades de Only Murders in the Building, estan disponibles en el servei de streaming de hulu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada