Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 18 de març del 2024

'Blade'.


La revelació del guanyador de dos premis de l’acadèmia, Mahershala Ali, com a Blade per Marvel Studios semblava un altre èxit per a Kevin Feige i companyia l’any 2019.

Si avancem fins el 2024, els nombrosos problemes de guió i direcció que han afectat a la producció podrien veure’s com un microcosmos dels problemes més importants que afecten actualment al UCM en el seu conjunt.

L’última notícia que sorgeix del problemàtic reinici de la franquícia que va ajudar a marcar el començament de l’era de les pel·lícules de superherois (juntament amb Spider-Man de Tobey Maguire i X-Men de Hugh Jackman) és que Aaron Pierre (Krypton, Foe) ja no serà coprotagonista al costat de Ali.

En una entrevista amb Variety, Pierre va declarar: “Al principi, va haver-hi converses. A mesura que el projecte va evolucionar, ja no sóc part d’això...afegeix. Però hi ha una sèrie de coses que m’entusiasma molt. Rebel Ridge amb Jeremy Saulnier i la preqüela de El Rei Lleó amb Barry Jenkins. Totes les coses que sortiran aquest any per les que el equip i jo estem profundament emocionats i estem neguitosos per compartir amb el món i que la gent s’involucri i experimenti fer-ho de la manera que els hi sembli més adequada”.

Pierre es va unir al repartiment per primer cop l’any 2022, en un paper misteriós que va ser descrit com “un paper molt cobdiciat” entre els actors prometedors de Hollywood.

Tot i això, no va passar molt de temps després del càsting de Pierre, quan van sorgir detalls de que Ali no estava content amb el guió i que Blade va ser rellevat al tercer o quart protagonista de la seva pròpia pel·líucla.

D’aquelles informacions, el director Bassam Tariq (Mogul Mowgli) i el guionista de Stacy Osei-Kuffour (Watchmen, PEN15) van ser substituïts per Yann Demange (White Boy Rick) i Michael Green (Blade Runner 2049, American Gods), respectivament.

Des de Variety assenyalen que hi ha hagut diversos escriptors més que han intentat escriure un guió entre Osei-Kuffour i Green, una senyal de que Marvel ha lluitat per tronar un guió que agradi a Ali i que també s’aliï amb els objectius més amplis del UCM.

L’última notícia és que Ali està adjunt i ara està satisfet amb la trama renovada.

En declaracions a Entertainment Weekly, Ali ho va confirmar i va afirmar: “Estem treballant en això. Això és el millor que puc dir-vos. Estic molt animat amb la direcció del projecte. Crec que tronarem a fer-ho relativament”. “Estic sincerament encoratjat en termes de on estan les coses en quant a l’escriptura del guió, la direcció i tot això”.

A part de Ali i Pierre, els únics altres actors adjunts al projecte són Delroy Lindo i Mia Goth.

Tant mateix, a la llum d’un nou guió de la pel·lícula i la sortida de Pierre, ningú sap si Lindo i Goth encara estan a bord.

Blade es va concebre originalment com una pel·lícula de la fase 5, però degut als problemes de guió abans anomenats i a la vaga de WGA i SAG-AFTRA del estiu passat, la pel·lícula s’ha endarrerit fins el 07 de novembre de 2025, el que l’ha convertit en una estrena de la fase 6.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada