Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 28 de març del 2024

'The Fantastic Four'.


Quan Marvel Studios va revelar el nostre primer cop d’ull oficial a The Fantastic Four el passat Sant Valentí, la imatge promocional i el logotip van deixar força clar que els rumors persistents de que el reinici anava a tenir una ambientació d’època estaven en el nivell, i més tard vam obtenir la confirmació de que la història efectivament es desenvoluparia a l’any 1963.

Hem rebut informació contradictòria sobre si tot el film es desenvoluparà en els anys 60’s o si d’alguna manera saltarà al present abans del final, però si l’equip eventualment interactuarà amb altres herois del UCM en pròximes pel·lícules dels Venjadors o més enllà, un assumirà que ha de succeir en algun moment.

Ara circula un nou rumor i que potser ens doni una mica més per a continuar.

Tot i que no es veurà com una revelació important, en cas de que sigui quelcom que Marvel pretengui mantenir fora del marketing, aquí teniu una advertència de...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


SPOILER!!!!

 

Segons el expert Daniel Richtman, The Fantastic Four en realitat es desenvoluparà en un Univers Alternatiu.

Si és exacte, això òbviament suggeriria que els personatges seran variants d’alguna altra part del Multivers que eventualment trobaran el seu camí cap a la línia de temps principal del UCM (possiblement degut a una escletxa interdimensional que Dar-Benn va ocasionar al final de The Marvels).

Richtman també ha escoltat que la pel·lícula està programada per a començar rodatge en el mes d’agost i que el títol provisional de Avengers 5 començarà producció el pròxim any.

Matt Shakman dirigeix The Fantastic Four, els detalls de la trama es mantenen en secret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada