Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de març del 2024

'Eddington'.

La pròxima pel·lícula de Ari Aster, Eddington, ha completat el seu repartiment amb la incorporació de quatre nous membres.

Segons una informació recent de Deadline, William Belleau (Killers of the Flower Moon), Cameron Mann (Mare of Easttown), Matt Gomez Hidaka (Silo) i Amélie Hoeferle (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes) s’han unit al repartiment.

S’uneixen el repartiment ja confirmat, que inclou a Joaquin Phoenix, Emma Stone, Pedro Pascal, Luke Grimes, Austin Butler, Deirdre O’Connell, Michael Ward i Clifton Collins Jr.

Belleau és millor conegut per el seu recent paper de Henry Roan, el primer marit de Mollie (Lily Gladstone) a Killers of the Flower Moon de Martin Scorsese. També ha aparegut en altres projectes com ara Fresh, Eco, entre d’altres. El paper més notable de Mann és l’exitós drama de HBO Mare of Easttown. Hidaka ha protagonitzat recentment Silo de Apple TV+, mentre que Hoeferle ha protagonitzat Night Swim de Blumhouse.

Aster ha escrit el guió de Eddington, que “es centra en un xerif d’un petit poble de Nou Mèxic amb elevades aspiracions”. Aster també produeix la pel·lícula al costat de Lars Knudsen.

Per ara no hi ha més detalls sobre l’argument. A24 està finançant i produint el film.

Aster ha treballat amb A24 en els seus tres films anteriors: Hereditary de 2018, Midsommar de 2019 i Beau Is Afraid de 2023, aquesta última protagonitzada per Joaquin Phoenix.

Per ara el film no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada