Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 11 de març del 2024

'DeWanda Wise/Storm'.

DeWanda Wise va perdre per poc l’oportunitat d’interpretar a Maria Rambeau a Capitana Marvel, quan un conflicte d’agenda la va obligar a abandonar el projecte de Marvel Studios, però l’actriu de Jurassic World: Dominion, espera tenir l’oportunitat d’unir-se al UCM en un altre paper.

En una entrevista recent amb The Movie Dweeb, se li va preguntar a Wise sobre la possibilitat de vestir-se com a part d’una franquícia de superherois i va deixar clar que Ororo Monroe, també coneguda com Storm (Tempesta), és l’únic personatge que estaria interessada a interpretar.

Marvel Studios té pendent un reinici del X-Men en desenvolupament, però hi ha hagut poques actualitzacions sobre el projecte i les que hi ha hagut han estat espaiades, des de que es va saber que els escriptors estaven presentant idees per el projecte l’any passat. És possible que s’hagin aconseguit alguns avenços des de llavors, segurament, però és provable que el càsting estiguem una mica lluny de saber-lo.

Tot i això, Wise sembla a ser l’elecció preferida dels fans per al paper i pot comptar entre els seus seguidors a l’anterior actriu que va interpretar a Storm, Alexandra Shipp, qui va interpretar al personatge a X-Men: Apocalypse i Dark Phoenix.

En quant a Jurassic World, Wise no espera repetir el seu paper de la pilot Kayla Watts en la nova pel·lícula que està actualment en procés a Universal Pictures.

Mentre conversava amb Collider, Wise va dir que esperava tornar si algun cop es feia un altre pel·lícula, però “no creu” que estigui en les travesses. Tot i això, si que va descriure una idea que tenia per a una preqüela.

“Saps, crec que vaig tenir la resposta experimentalment, que crec que molts espectadors van tenir. El meu espòs i jo vam parlar molt sobre això i on va anar la meva ment quan vas escoltar, com, ‘Oh, hi ha dinosaures entre nosaltres’. “Nosaltres”, automàticament estàvem pensant per a nosaltres mateixos, la meva ment va ser, “preqüela”. Com veure a Kayla a Detroit i el primer moment, el primer moment, en el que vas dir: ‘Ho sento, què? Què va ser això? Com en algun dia de la independència. Saps el que vull dir? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada