Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de març del 2024

'Monkey Man'.

Universal Pictures ha compartit un nou tràiler de Monkey Man, el nou thriller d’acció protagonitzat pel nominat al Oscar Dev Patel, com un home capficat en venjar-se dels responsables de la mort de la seva mare.

Això es produeix després de que la pel·lícula tingués la seva estrena mundial a principis d’aquest mes en el SXSW Film Festival, on Patel va rebre una gran ovació. Produïda per Jordan Peele, la pel·lícula arribarà als cinemes el 05 d’abril.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Inspirada en la llegenda de Hanuman, un icona que encarna la força i el coratge, Monkey Man segueix a Kid, un jove anònim que es guanya la vida amb prou feines en un club de lluita clandestí on, nit rere nit, amb una mascara de goril·la, es colpejat fins a sagnar pels lluitadors més populars per diners en efectiu”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Després d’anys de ira continguda, Kid descobreix una manera de infiltrar-se en l’enclavament de la sinistra elit de la ciutat. A mesura que el trauma de la seva infància es desborda, les seves mans misteriosament plenes de cicatrius desfermen una explosiva campanya de represàlies per passar comptes amb els homes que li van prendre tot”.

Patel, que dirigeix i protagonitza el film, ha escrit la història amb Paul Angunawela i John Collee, també ha produït al costat de Peele, Jomon Thomas i els productors de la franquícia John Wick, Basil Iwanyk i Erica Lee, entre d’altres. Inicialment programada per a la seva estrena a Netflix, ara s’estrenarà als cinemes el 05 d’abril a través del acord cinematogràfic de Peele amb universal.

Sharlto Copley, Pitobash, Vipin Sharma, Sikandar Kher, Sobhita Dhulipala, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte i Makarand Deshpande completen el repartiment.

Patel, conegut per molts com Anwar a la sèrie de comèdia britànica Skins, abans del seu paper decisiu a la guanyadora Slumdog Millionaire, va aparèixer per últim cop a la gran pantalla en la pel·lícula de fantasia de 2021 de A24, The Green Knight. Altres crèdits recents inclouen el curt de Wes Anderson The Wonderful Story of Henry Sugar i la sèrie de televisió Modern Love.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada