Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 4 de març del 2024

'The Last of Us Season 2'.


El repartiment de la segona temporada de The Last of Us continua creixent, ja que quatre estrelles més han signat per a incorporar-se a l’adaptació de HBO.

Des de Variety ens informen de que Danny Ramírez, qui va interpretar el paper de Joaquin Torres en la sèrie de Disney+ de Marvel Studios, The Falcon and the Winter Soldier, interpretarà a Manny en la segona temporada de The Last of Us. El personatge es descriu com “un soldat lleial alegre, la perspectiva contradiu el dolor de velles ferides i la por de fallar-li als seus amics quan més ho necessiten”.

L’estrella rebel Ariela Barer interpretarà a Mel, la qual és “una jove doctora la qual el seu compromís de salvar vides es va desafiant per les realitats de les guerres i el tribalisme”. L’estrella de You, Tati Gabrielle, interpretarà a “una metgessa militar que lluita per acceptar els pecats del seu passat” anomenada Nora i Spencer Lord (Riverdale) interpretarà a Owen, un aliat de Abby que és “un ànima gentil atrapada en el cos d’un guerrer”, condemnat a lluitar contra un enemic al que es nega a odiar”.

La sèrie compte amb la producció executiva i co-escriptura del creador de Chernobyl, Craig Mazin i l’escriptor del joc original Neil Druckmann, qui també és un dels directors. Els altres directors de la segona temporada són: Peter Hoar, Mark Mylod, Nina Lopez-Corrado, Stephen Williams i Kate Herron (Loki).




La sèrie està protagonitzada per Pedro Pascal com a Joel Miller, Bella Ramsey com a Ellie, Gabriel Luna com a Tommy Miller i Rutina Wesley com a Maria. La segona temporada es basarà en l’aclamada seqüela del videojoc de Nauhty Dog, The Last of Us Part II, que comptarà amb un salt en el temps significatiu que presentarà ara a una Ellie adulta. La segona temporada també ha donat la benvinguda a Kaitlyn Dever com a Abby, Young Manzino com a Jesse, Isabela Merced com a Dina i Catherine O’Hara.

És una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions. Els productors executius són Carolyn Strauss, el president de Naughty Dog, Evan Wells i Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada