Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 25 de març del 2024

'A Complete Unknown'.

A mesura que continua el rodatge de A Complete Unknown, van apareixent en línia noves fotografies i vídeos des del set de rodatge a la ciutat de Nova York de Searchlight Pictures, la pròxima pel·lícula biogràfica de Bob Dylan.

Les fotos i el vídeo des del set de A Complete Unknown ofereixen una visió molt millor de la tant esperada transformació de Timothée Chalamet com a Bob Dylan. Per el moment, l’estudi encara no ha anunciat la data d’estrena.

A Complete Unknown està dirigida per James Mangold a partir d’un guió que ha coescrit amb Jay Cocks, basat en el llibre del autor Elijah Wald titulat Dylan Goes Electric. La pel·lícula narra l’ascens de Bob Dylan en la música folk i la seva sobtada transició al rock ‘n’ roll. El estudi també té els drets de la música del icona de la cultura pop.

Acompanyen a Chalamet en la pel·lícula: Elle Fanning com a Sylvie Russo, Monica Barbaro com a Joan Baez, Edward Norton com a Pete Seeger, Boyd Holbrook com a Johnny Cash, Nick Offerman com a Alan Lomax i P.J. Byrne com a Harold Leventhal.

Compta amb la producció executiva de Dylan al costat de Brian Kavanaugh-Jones i Andrew Rona. Jeff Rosen, qui és el manager de Dylan des de fa molt de temps, també ha signat com a productor amb Mangold, Bob Bookman, Alan Gasmer i Peter Jaysen de Veritas Entertainment Group, Fred Berger de Automatik i Alex Heineman de The Picture Company, també produeixen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada