Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 22 de març del 2024

'Spider-Man 4'.


Tot i que encara no s’ha anunciat oficialment una quarta pel·lícula de Spider-Man amb Tom Holland, sabem que existeixen plans per a una continuació del gran èxit de No Way Home.

Si hem de creure en els rumors recents, l’endarreriment en l’anunci podria ser degut o com a mínim en part, a que Marvel Studios i Sony Pictures no estan segurs de quina és la millor manera de procedir amb la història i hem escoltat que Kevin Feige s’ha enfrontat als executius de Sony, Amy Pascal i Tom Rothman sobre el guió.

Ara, Daniel Richtman ha compartit algunes actualitzacions molt interessants.

Segons Richtman, Rothman és qui s’està “barallant amb Feige sobre que fer amb Spider-Man 4” i està decidit a accelerar el desenvolupament de la seqüela.

També es diu que Rothman vol que Jon Watts torni a estar al cap davant, mentre que Feige preferiria que un altre director assumeixi el càrrec, per a que Watts pugui passar a altres projectes.

Richtman també afirma que, ja sigui que la pel·lícula sigui una gran aventura del Multivers o una història de carrer a menor escala, el pla actual és presentar una versió d’acció real de Miles Morales.

En el costat de l’animació del Spider-Verse, Richtman creu que estan planificades “com a mínim dues” pel·lícules més, a part de Spider-Man: Beyond the Spider-Verse.

És quasi segur que Holland i Zendaya tronaran com a Peter Parker i MJ, però hi ha la creença que el primer està “cada cop més prudent” a l’hora d’interpretar al heroi icònic, pel que aquesta podria ser l’última vegada amb el vestit vermell i blau.

Durant una entrevista recent, l’actor va dir que nota que s’ha acostumat massa a la “manta de seguretat de Spider-Man”.

“Vull fer coses que m’espantin, coses que em facin sentir incòmode. Quan fas el que fem, tens que sentir-te còmode estant incòmode. Aquest espectacle n’és un exemple perfecte d’això. Ben em diu constantment, si no et compromets, no et creuran. La raó per la que no em vaig comprometre és perquè tenia por. Mai havia fet quelcom així abans. Em vaig acostumar tant a la maquina de Marvel i a la manta de seguretat de Spider-Man, sentint-me protegit. Llavors, fer alguna cosa com això va ser increïblement aterridor, però degut a que era aterridor, va ser molt satisfactori i gratificant. En el futur, si hi ha quelcom que sento que no puc fer, vull fer això. Interpretar a una espècie d’estúpid tanoca anglès no és el que vull fer perquè aquesta és la meva vida, oi?

Els guionistes de No Way Home, Chris McKenna i Erik Sommers, estan treballant actualment en el guió, però encara no sabem quin dels temibles enemics del trepa-murs causarà problemes a Peter i companyia.

La majoria dels principals dolents de Spidey ja han estat utilitzats en pel·lícules anteriors (Fullet Verd, Doctor Octopus, etc), però un rumor recent afirmava que la seqüela encara sense títol comptarà amb un dolent que encara no hem vist en acció real.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada