Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'The Batman: Part II'.


Els detalls de la trama de la tant esperada seqüela de The Batman de Matt Reeves encara es mantenen en secret, però diversos rumors relacionats amb certs personatges que podrien presentar-se estan circulant en línia en els últims mesos.

El codirector executiu de DC Studios, James Gunn, va desacreditar les informacions de que personatges com L’espantaocells, Professor Pyg i Silenci, apareixerien a The Batman Part II, però ara hem escoltat que harvey Dent, també conegut com dues cares, podria ser que tingues una aparició.

Segons CanWeGetSomeToast, Boyd Holbrook està en converses per a interpretar al dolent clàssic en la pròxima seqüela.

Holbrook té força experiència interpretant a dolents, ja que va aparèixer com a Donald Pierce a Logan, The Corinthian a The Sandman de Netflix, i més recent com a Kaber a Indiana Jones i el Dial del Destí.

Quan es va anunciar la nova llista del DCU, James Gunn va confirmar que el “BatVerse” de Reeves romandrà separat del DCU, pel que aquesta pel·lícula, juntament amb la seqüela de el Joker de Todd Philips, es consideraran contes de “Elseworlds”.

Un nou actor es posarà la capa i caputxa per a Batman: The Brave and the Bold, que també presentarà una versió diferent de Robin, fill del justicier amb capa, Damian Wayne.

S’espera que Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Andy Serkis, Jeffrey Wright i Colin Farrell repeteixin els seus respectius rols i és provable que també apareguin personatges introduïts en la sèrie derivada de Max, El Pingüí.

En lo que respecte a la informació oficial, Reeves ha declarat que la seva seqüela continuarà aquesta “saga de crims èpics”, però això és tot el que sabem per ara.

Un rumor afirmava que la història es basarà, com a mínim parcialment, a Batman: Earth One de Geoff Johns. Per descomptat, la primera pel·lícula es va inspirar en certa mesura en el vol. 1, pel que vàrem assumir que la seqüela estaria més influenciada pels volums 2 i 3.

Per a aquells que no estan familiaritzats amb el còmic, Earth One té lloc en la continuïtat alternativa i presenta una reinterpretació actualitzada i més realista del origen i els personatges clàssics de Batman.

Hush no apareix, però els volums posteriors si presenten a Clayface, Scarecrow i una versió femenina de Dos Cares. Creus que Holbrook seria una bona elecció per al paper?

The Batman-Part II ha endarrerit la seva data d’estrena, del 03 d’octubre de 2025 al 02 d’octubre de 2026.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada