Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 7 de març del 2024

'Karate Kid'.


La nova pel·lícula de Karate Kid ha incorporat a Sadie Stanley (The Goldberg) al seu repartiment.

Segons The Hollywood Reporter, Stanley interpretarà el paper romàntic en la nova pel·lícula dirigida per Jonathan Entwistle.

El personatge de Stanley serà la filla del personatge de Joshua Jackson en la pel·lícula. A part d’això no hi ha més detalls.

A més a més d’interpretar a Brea Bee a The Goldberg, Stanley va interpretar el personatge principal en la pel·lícula de Kim Possible realitzada per a televisió i que es va estrenar a Disney Channel el 2019. També va protagonitzar sèries com Dead to Me i Cruel Summer, mentre va aparèixer en pel·lícules com The Sleepover de 2020, Let Us In de 2021 i Somewhere in Queens de 2022.

La nova pel·lícula de karate Kid estarà protagonitzada per Ben Wang, American Born Chinese, Jackie Chan i Ralph Macchino.

No se’n sap molt sobre l’argument de la nova pel·lícula de Karate Kid, tot i que, segons les informacions, es desenvoluparà a la costa est i es centrarà en un adolescent a Xina.

Macchino va interpretar a LaRusso a The Karate Kid de 1984 i les seves dues seqüeles, The Karate Kid Part II de 1986 i The Karate Kid Part III de 1989. Macchino també va repetir en la seqüela Cobra Kai de Netflix, que estrenarà la seva última temporada a finals d’aquest any. No està clar de manera immediata si la nova pel·lícula de Karate Kid es relacionarà amb els esdeveniments de Cobra Kai.

Mentre tant, Chan va interpretar al Sr. Han en el reinici de 2010 de The Karate Kid, que va estar protagonitzat també per Jaden Smith.

La nova pel·lícula de Karate Kid està programada per estrenar-se el 13 de desembre d’enguany.

*Actualització Una notícia del mateix dia, diu que el repartiment de la sèrie continua creixent, ara amb la incorporació de l’estrella de Marvel i Disney, Ming-Na Wen.

Des de Variety ens informen de que Ming-Na Wen tindrà un paper en el nou film però no s’han donat més detalls. L’actriu s’uneix així als ja confirmats Ben Wang, Jackie Chan, Ralph Macchino, Joshua Jackson i Sadie Stanley.

Alguns dels papers més destacats de Wen són: el de Melinda May a Agents of S.H.I.E.L.D DE Marvel, Fennec Shand a The Mandalorian, The Book of Boba Fett i Star Wars: The Bad Batch i Mulan, la pel·lícula animada de 1998 i també ha participat en el videojoc seqüela Kingdom Hearts II.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada