Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 7 de març del 2024

'Daredevil: Born Again'.

Una nova primícia d’un expert de la industria afirma que l’estrella de Wednesday, Hunter Doohan, interpretarà al dolent de Daredevil: Born Again i molts fans tenen curiositat per saber sobre l’actor i el personatge. A continuació us dono més detalls.

Segons ComicBookMovie.com, l’expert de la industria CanWeGetSomeToast, que té un historial força fiable en el que respecte a les seves primícies, va infromar que Doohan ha estat escollit com a Muse per a Daredevil: Born Again.

Tot i això, els fans han de prendre aquesta primícia amb pinces, ja que no prové oficialment de Marvel Studios o Kevin Feige.

Hunter Doohan és una estrella en ascens al cinema i la televisió de Hollywood, conegut principalment pel seu paper principal com a Tyler Galpin en l’exitosa sèrie de Netflix Wednesday. També ha interpretat a Adam Desiato a Your Honor i ha tingut papers més petits en projectes com Westworld i Schooled.

Segons la primícia de Patreon del expert de la industria Daniel RPK el passat mes de gener, Muse serà suposadament un dels grans dolents de Daredevil: Born Again juntament amb Kingpin de Vincent D’Onofrio.

Muse és un dolent menor de Daredevil que va fer el seu debut a Daredevil #11 de Charles Soule i Ron Garney. El nom real i l’origen del personatge es desconeixen en la seva introducció en els còmics. És un assassí en sèrie pertorbat que creu que dona un propòsit a les seves víctimes mutilant els seus cossos i utilitzant la seva sang per a crear murals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada