Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de març del 2024

'The Fall Guy'.

Universal Pictures ha publicat un nou tràiler de The Fall Guy, que mostra l’explosiva pel·lícula d’acció protagonitzada per Ryan Gosling i Emily Blunt. La pel·lícula arribarà als cinemes el pròxim 03 de maig.

“És un especialista i com tots els membres de la comunitat d’especialistes, l’exploten, li disparen, l’estavellen, el tiren per les finestres i el llançant des del més alt, tot pel nostre entreteniment”, diu la sinopsis oficial. “I ara, recent sortit d’un accident que quasi posa fi a la seva carrera, aquest heroi de classe treballadora ha de localitzar a una estrella de cine desapareguda, resoldre una conspiració i intentar recuperar l’amor de la seva vida mentre segueix fent la seva feina a diari. Que podria sortir bé?

A continuació podeu veure’n el tràiler i dos nous cartells...

          

          



Els protagonistes de The Fall Guy amb Gosling i Blunt són Winston Duke (Us, Black Panther), Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Kraven the Hunter), Hannah Waddingham (Ted Lasso, Hocus Pocus 2) i Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once, The Marvelous Mrs. Maisel).

Leitch, qui va ser coordinador i especialista d’acrobàcies en la vida real abans de convertir-se en director, n’és productor de la pel·lícula amb Gosling, Kelly McCormick i Guymon Casey. Pearce, Geoff Shaevitz i Glen A. Larson en són productors executius.

The Fall Guy està inspirat en la sèrie de televisió dels anys 80’s del mateix nom. El guió prové de Drew Pearce, qui anteriorment va escriure i dirigir Hotel Artemis de 2018. Pearce també ha escrit els guions de Iron Man 3 de 2013 i Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw de 2019, mentre que també té un crèdit en la història de Mission Impossible-Rogue Nation de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada