Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de març del 2024

'Goosebumps Season 2'.


Poc després de l’anunci de David Schwimmer (Friends) liderant el repartiment de la segona temporada 2 de Goosebumps, Disney+ ha afegit més noms per aquesta nova temporada. Al costat de Schwimmer estarà l’estrella de Ugly Betty, Ana Ortiz, qui interpretarà a la dedicada detectiu de policia Jen. (via ComingSoon.net)

A més a més de Schwimmer com l’ex professor de botànica Anthony i Ortiz com a Jen, Disney+ també ha completat nous personatges habituals de la sèrie, inclosos Elijah Cooper (That Girl Lay Lay) com a CJ, Galilea La Salvia (Party Down) com a Frankie Francesca Noel (R#J) com a Alex. L’estrella de Dead to Me, Sam McCarthy i Jayden Bartels de Side Hustle interpretaran als bessons fraterns Devin i Cece, respectivament.

La primera temporada de Goosebumps va debutar amb gran èxit de crítica i va obtenir més de 4 milions de visites en tot el món en els seus primers tres dies. La sèrie també va rebre una nominació al Premi PGA en la categoria de Sèrie Infantil Destacada i una nominació al Premi DGA en la categoria Fita Directorial Destacada en Sèries Infantils.

Inspirada en la sèrie de llibres més venuda de R.L. Stine, la pròxima temporada presentarà una nova història centrada en els bessons Devin i Cece mentre descobreixen lentament els secrets i misteris que els envolten.

La sinopsis oficial de la segona temporada de Goosebumps diu: “La nova història comença amb Devin i Cece, bessons fraterns que s’adapten a la vida amb el seu pare recentment divorciat, Anthony. Quan el duo descobreix que s’apropa una amenaça, ràpidament es donen compte de que hi ha obscurs secrets entre ells, el que desencadena una cadena de esdeveniments que desxifren un profund misteri. Mentre s’endinsen en el desconegut, Devin, Cece i els seus amics (Alex, CJ i Frankie) es veuen embolicats en l’esgarrifosa història de quatre adolescents que van desaparèixer l’any 1994”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada