Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'Michael'.


Larenz Tate, Kat Graham, Jessica Sula, entre d’altres han estat escollits per a la pròxima pel·lícula biogràfica de Michael Jackson de Lionsgate i Universal Pictures International, Michael.

Anunciat en un comunicat de premsa de Lionsgate, Tate interpretarà al fundador de Motown Records, Berry Gordy, mentre que Graham interpretarà a la cantant Diana Ross.

Mentre tant, Sula ha estat escollida com la germana gran de Michael, La Toya, mentre que Liv Symone interpretarà a Gladys Knight, Kendrick Sampson interpretarà a Quincy Jones, KeiLyn Durrel Jones interpretarà a Bill Bray i Kevin Shinick interpretarà a Dick Clark.





“Estic encantat d’haver pogut reunir a un grup d’actors tan talentosos per a aquesta pel·lícula”, va dir el productor Graham King. “El que aporten a aquests papers clau proporciona un ric teló de fons per a la pel·lícula, que es suma al extraordinari conjunt”.

Jaafar Jackson, el nebot de Michael Jackson, interpreta al Rei del Pop en la pròxima pel·lícula. El repartiment també està conformat per Colman Domingo, Nia Long, Miles Teller, Laura Harrier i Juliano Krue Valdi.

Michael està dirigit per Antoine Fuqua a partir d’un guió escrit pel tres vegades nominat al Oscar, John Logan.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la descripció de Michael. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat més humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”.

Michael s’estrenarà als cinemes de tot el món el 18 d’abril de 2025, de la mà de Lionsgate i Universal Pictures International.

(via ComingSoon.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada