Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'Teen Titans'.


Hi ha nova informació i intrigant sobre la recent anunciada pel·lícula de Teen Titans del DCU i acaba de sorgir recentment de Batman-News, a través de Production Weekly.

A aparegut un resum que diu així:

Els Joves Titans estan més separats que mai...fins que Damian Wayne recluta a Starfire, Raven, Beast Boy i el nou Kid Flash per a que es reuneixin amb ell en la lluita contra el seu avi, Ra’s al Ghul.

Si no estàs familiaritzat amb Production Weelky i els seus resums, Production Weelky (sovint abreviat com PW) és una publicació per subscripció amb èmfasi en el sector del cinema i la televisió.

Serveix com a un recurs principal per estar al dia de les noves produccions cinematogràfiques i televisives.

Production Weelky funciona com un recurs valuós per als treballadors, proveïdors i altres treballadors auxiliars de la industria que desitgen mantenir-se atents del que s’aproxima i potser inclús presentar els seus serveis per a pròxims projectes.

Un dels elements clau que ofereix Production Weelky és una extensa base de dades sobre pròxims projectes cinematogràfics, que inclou un resum, una sinopsis succinta (d’una dues oracions) que captura l’escencia de la narrativa d’una pel·lícula.

En termes de la pel·lícula Teen Titans, sembla que la pel·lícula podria estar inspirant-se en la sèrie de DC Rebirth de Teen Titans de 2016 de Benjamin Percy i Jonboy Meyers.

En aquesta carrera, Damian Wayne vol demostrar-li al seu pare i al seu avi que és capaç d’heretar el llegat del Cavaller Fosc i que no s’assembla gens al seu avui Ra’s al Ghul.

Les coses comencen quan Ra’s li envia a Damian un missatge en el seu aniversari, que una nova generació de reclutes per a la Lliga d’Assassins acaba de graduar-se i que han estat enviats per matar a la pròxima generació de superherois com a prova de les seves habilitats.

La sèrie es converteix en una competència entre Damian i Ra’s per a veure si el primer realment s’ha desposseït de les seves costums assassines i s’ha convertit en un heroi com el seu pare.

Els lectors de còmic de Teen Titans des de fa molt de temps i els fans de la sèrie animada ja estan decidits i atents pel fet de que sembla com si la pel·lícula pogués saltar-se l’era de Dick Grayson del equip i que el resum no anomena a Cyborg.

Adverteixen que els resums de les pel·lícules de Production Weekly, no sempre són 100% precisos, pel que, per ara, col·loqueu aquest en la categoria de rumors.

Tot i això, donada la inclinació del copresident de DC Studios, James Gunn, per desacreditar rumors, s’espera que intervingui aviat si això és fals. De la mateixa manera, si resta en silenci, llavors provablement hi hagi algun element de veritat en el resum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada