Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 22 de març del 2024

'Beetlejuice Beetlejuice'.

Warner Bros. ha publicat el primer tràiler de Beetlejuice Beetlejuice, la seqüela protagonitzada per Michael Keaton i Jena Ortega. La pel·lícula arribarà als cinemes el 06 de setembre d’enguany.

El tràiler ens brinda el nostre primer cop d’ull real a la molt esperada pel·lícula de continuació, que mostra a Ortega, Keaton, Catherine O’Hara i Winona Ryder en el seu retorn a la petita i emblemàtica ciutat de Winter River, Connecticut.

“Beetlejuice està de tornada! Després d’una tragèdia familiar inesperada, tres generacions de la família Deetz tronen a la seva llar a Winter River”, es pot llegir en la sinopsis. “Encara turmentada per Beetlejuice, la vida de Lydia fa un gir quan la seva rebel filla adolescent, Astrid, descobreix el misteriós model de ciutat a l’àtic i el portal Més Enllà s’obre accidentalment. Amb problemes ambdós regnes, és sols qüestió de temps fins que algú digui el nom de Beetlejuice tres vegades i el trapella dimoni torni per a desfermar la seva pròpia mena de caos.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


Beetlejuice Beetlejuice torna a estar dirigida per Tim Burton. Això marca el retorn de Burton com a director cinc anys després de l’estrena de Dumbo d’acció real de Disney.

Després de treballar juntes inicialment en la sèrie de Wednesday de Netflix, l’estrella de Scream VI, Jena Ortega, es reuneix amb Burton. Al costat de Ortega tronen les estrelles Michael Keaton, Winona Ryder i Catherine O’Hara. La seqüela també presentarà nous personatges interpretats per Justin Theroux, Monica Bellucci i Willem Dafoe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada