Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 22 de març del 2024

'The Penguin'.

Max acaba de publicar l’avançament de The Penguin i ha confirmat que s’estrenarà en el servei de streaming aquesta tardor.

Protagonitzada per Colin Farrell com a Oz Cobb (així se’l anomena en el comunicat de premsa, de totes maneres), “la sèrie dramàtica de vuit episodis de DC Studios continua la saga criminal èpica de The Batman que el cineasta Matt Reeves va començar amb la súper producció mundial de Warner Bros. Pictures The Batman i es centra en el personatge interpretat per Farrell en la pel·lícula.

Això és tot el que tenim per continuar en termes de detalls de la trama i aquest avançament no revela molt.

Hi ha preses intrigants del repartiment secundari, però es veuen en gran mesura eclipsades per un monòleg convincent pronunciat per El Pingüí mentre dona a conèixer el seu desig de controlar l’inframón de Gotham City.

The Penguin es deriva dels esdeveniments de The Batman. Recentment ens vam assabentar de que The Batman 2 endarrereix la seva data d’estrena prevista per al 03 d’octubre de 2025 al 02 d’octubre de 2026 i amb aquesta sèrie aquesta tardor, hauria de contribuir d’alguna manera a tancar l’escletxa entre la primera i segona entrega de The Batman.

“Serà una cosa de vuit parts”, va dir anteriorment Farrell sobre The Penguin. “Al voltant del ascens de Oz al poder, omplint el vuit de poder creat quan Falcone va ser assassinat. La idea de Matt era que la sèrie del Pingüí comencés una setmana després del final de la pel·lícula de The Batman”.

“I si funciona, si la trajectòria és interessant, el públic ho accepte i fem bé la nostra feina, la segona pel·lícula de [The Batman] continuarà on acabarà la sèrie de HBO”.

The Penguin està protagonitzada per Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown i Michael Zegen.

La sèrie compte amb la producció executiva de Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, qui escriu i actua com a showrunner, Craig Zobel, qui dirigeix els primers tres episodis i Bill Carraro.

Basat en els personatges creats per a DC per Bob Kane amb Bill Finger, The Penguin està produït per 6th & Idaho Productions de Reeves i Dylan Clark Productions en associació amb Warner Bros. television, on Reeves i 6th & Idaho tenen un acord general.

Daniel Pipski també n’és productor executiu.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...


          




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada