Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 14 de març del 2024

'Nobody 2 & Violent Night 2'.


La productora Kelly McCormick diu que actualment hi ha plans en marxa per a expandir els mons dintre del thriller d’acció de Nobody de 2021 i Violent Night de 2022. Els dos actors dels respectius films, Bob Odenkirk i David Harbour, també han mostrat prèviament el seu interès en reprendre els seus respectius papers, augmentant la probabilitat de que les seqüeles arribin a bon terme. 

McCormick va ser una de les productores de les dues pel·lícules, que van rebre elogis degut a les seves premisses convincents i de tenir protagonistes que, a primera vista, es consideren incapaços de dur a terme una baralla sagnant.

Parlant amb Collider durant el SXSW d’aquest any, McCormick i David Leitch (també productor de Nobody i Vioelnt Night), van revelar els plans per a les seves seqüeles i que estan actualment en progrés.

“Estem planificant els retorns a aquells universos. Amb sort, honestament, inclús a finals d’aquest any per a Nobody 2 i a principis del pròxim any, per a Violent Night 2, si podem trobar temps en les atapeïdes agendes de tots. Però el desenvolupament va molt bé i tothom està realment entusiasmat amb l’avanç d’aquests mons”, va dir McCormick.

McCormick va afegir que ja s’estan escrivint els guions: “Tenim un parell d’esborranys i les coses van molt bé, però encara queda una mica de feina per fer”.

Mentre tant, Leitch va dir que Universal Pictures està totalment “compromesa” en convertir les pel·lícules anomenades en franquícies i que els dos protagonistes principals de les respectives pel·lícules estaven “entusiasmats” per a tronar per a una seqüela.

Nobody segueix a un home aparentment poc segur anomenat Hutch Mansell (Odenkirk), el qual la seva experiència amb lladres el va dur finalment a lluitar per si mateix i protegir a la seva família, el que sols va resultar en una guerra violenta amb un Cap de la màfia russa. A Violent Night, Harbour interpreta a la figura llegendària de Santa Claus, el qual les seves inigualables habilitats de lluita van resultar ser útils quan un grup de mercenaris irromp a una mansió la vigília de nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada