Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 26 de març del 2024

'Spider-man 4'.


Encara estem esperant que Sony/Marvel facin un anunci oficial sobre Spider-Man 4 (la quarta pel·lícula en solitari del Spider-Man de Holland), però el insider Jeff Sneider ha compartit part de la tant esperada producció una actualització en l’última edició del seu butlletí.

Ahir nit es va conèixer la notícia de que la tercera temporada de Euphoria havia estat suspesa Sneider creu que això es degut, almenys en part, al compromís de Zendaya de tronar com a MJ per a la pròxima pel·lícula de Spider-Man, que provablement començarà a filmar-se el proper mes de setembre o octubre.

No s’espera que el director de No Way Home, Jon Watts, troni i Sneider ha escoltat que Justin Lin, qui ha dirigit cinc de les pel·lícules de Fast and Furious, així com Star Trek Beyond, està a la llista per a dirigir i és possible que encara hi estigui. Tant mateix però, segurament hi haurà altres cineastes en la cursa per a fer-se amb la cadira de director, inclòs el prèviament rumorejat Drew Goddard (Cabin in the Woods).

Hi ha el rumor de que tom Rothman (Sony) i Kevin Feige (Marvel Studios), han tingut alguns desacords en el que respecte a la trama general i aquest últim espera reduir els elements del multivers per a una història d’una escala menor.

Mentre tant, es diu que Rothman vol capitalitzar l’èxit de No Way Home portant de nou a Tobey Maguire i Andrew Garfield com les seves respectives versions de Peter Parker.

No sabem si aquest problemes s’han resolt, però òbviament és una bona senyal si la pel·lícula té una data fixada per iniciar rodatge.

Holland, per descomptat, tornarà com el Spidey del UCM, però es creu que l’actor està “cada cop més cautelós” a l’hora d’interpretar al heroi icònic, pel que aquest cop podria ser l’últim amb el vestit vermell i blau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada