Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 20 de març del 2024

'Alien: Romulus'.

S’ha publicat el primer tràiler de Alien: Romulus, el que brinda als fans un primer cop d’ull a la tant esperada pròxima entrega de la icònica franquícia de terror.

El tràiler ofereix un breu però esgarrifant mirada a la pròxima pel·lícula i el seu entorn de nau espacial abans de mostrar ràpidament al icònic Xenomorf. Alien: Romulus s’estrenarà als cinemes el pròxim 16 d’agost.

“Mentre furguen en les profunditats d’una estació espacial abandonada, un grup de joves colonitzadors espacials es troben cara a cara amb la forma de vida més aterridora del univers”, es pot llegir en la sinopsis oficial de la pel·lícula.

Pots veure el primer avanç de Alien: Romulus i el primer cartell...

          

          


Alien: Romulus serà la quarta pel·lícula dirigida per Fede Álvarez. Dirigeix a partir d’un guió coescrit amb Rodo Sayagues basat en els personatges creats per Dan O’Bannon i Ronald Shusett. El repartiment inclou a Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie Murder Is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) i Aileen Wu. El director i creador de Alien i Prometheus, Ridley Scott, produeix al costat de Michael Pruss i Walter Hill.

Els productors executius de la pel·lícula són: Fede Álvarez, Elisabeth Cantillon (Charlie’s Angels), Brent O’Connor (Bullet Train) i Tom Moran (Unstoppable).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada