Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 12 de març del 2024

'Halloween Series'.


Ens pensàvem que amb Halloween Ends era l’últim cop que veuríem a Michael Myers (com a mínim en un futur previsible), però no es pot reprimir a un bon maníac emmascarat.

L’octubre passat es va conèixer la notícia de que la icònica franquícia slasher ressuscitaria per a la petita pantalla, amb Miramax assegurant els drets després d’una guerra d’ofertes.

El projecte va ser “concebut per a projectar potencialment un univers cinematogràfic que abastés cinema i televisió”, i ara tenim algunes actualitzacions que poden no ser molt ben rebudes pels fans de la recent trilogia de David Gordon Green o aquells que esperen que aquesta sèrie sigui més una antologia similar al concepte original per a Halloween 3: Temporada de la Bruixa.

Segons Marc Helwig, director de televisió mundial de Miarmax (a través de Deadline), la sèrie de televisió de Halloween servirà com un “reinici creatiu”, que tornarà al clàssic original de John Carpenter i  es centrarà en els personatges introduïts en aquella pel·lícula i des del so de les coses, a les seves seqüeles directes.

“Estem en una via ràpida, és una gran prioritat per a nosaltres. Hem tingut moltes converses interessants en els últims mesos amb diverses persones realment talentoses i crec que tenim una idea força clara del que farem molt aviat”, va dir Helwig i va afegir: “Esperem tancar l’equip creatiu molt aviat”.

“La base de tot això és la pel·lícula original, la pel·lícula de John Carpenter, els personatges d’aquella pel·lícula i potser un grup de personatges en els que no ens hem centrat molt en versions cinematogràfiques recents o inclús en diverses d’elles”, va continuar Helwig.

“És un reinici creatiu complet i un retorn a la pel·lícula original, en lloc de derivar de qualsevol de les adaptacions cinematogràfiques més recents”.

Llavors, sembla a ser que el pla és refer personatges com Myers, Laurie Strode, Doctor Loomis i la funda per a ganivets de The Shape?

Per a ser justos, Halloween 4 va presentar un personatge preferit dels fans: la neboda de Laurie (Danielle Harris), pel que centrar-se en una nova versió de Jamie Lloyd certament podria ser interessant o millor encara, que Harris repeteixi el paper.

Després de 45 anys, la franquícia de terror més aclamada i venerada de la història del cinema arriba a la seva èpica i aterridora conclusió, quan Laurie Strode s’enfronta per últim cop a l’encarnació del mal, Michael Myers, en una confrontació final com mai abans s’havia capturat a la gran pantalla.

Tant sols un d’ells sobreviurà.

La icona Jamie Lee Curtis torna per últim cop com a Laurie Strode, la primera “última noia” del terror i el paper que va catapultar la carrera de Curtis.

Curtis ha interpretat a Laurie durant més de quatre dècades, una de les parelles actor-personatge més llargues en la història del cinema.

Quan la franquícia es va rellançar al 2018, Halloween va trencar records de taquilla, convertint-se en el capítol més taquiller de la franquícia i va establir un nou rècord per el cap de setmana més gran d’estrena per a una pel·lícula de terror protagonitzada per una dona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada