Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de març del 2024

'The Fantastic Four'.


The Fantastic Four s’han vist afectats pel que sembla a ser una sèrie de inacabables endarreriments, però segons @CanWeGetToast, Marvel Studios planeja començar la producció el mes d’agost. 

Segons ComicBookMovie.com, apostarien diners en que hi hagi com a mínim algunes fotografies en línia quan les càmeres comencin a gravar, tot i que aquesta notícia tanca la porta a qualsevol mena d’avançament que es mostri a la Comic-Con de San Diego d’aquest any al mes de juliol.

Sempre existeix la possibilitat de que obtinguem més art conceptual, per descomptat i esperem moltes notícies sobre el càsting des d’ara fins el final de l’estiu.

El filtrador, en la seva majoria fiable, també afirma que Franklin Richards, el fill de Mister Fantastic i la dona Invisible, apareixerà en la pel·lícula.

Segons l’edat dels actors escollits com la Primera Família Marvel, Franklin podria ser un nadó o un nen petit quan el veiem en el film.

En els còmics, Franklin va ser creat per l’escriptor Stan Lee i l’artista Jack Kirby i va aparèixer per primer cop a Fantastic Four #94 de 1969.

Al posseir habilitats mutants que li permeten manipular la realitat a gran escala, els seus poders s’han manifestat de diverses maneres al llarg de les seves aparicions als còmics.

Franklin també ha utilitzat telecinesis, la telepatia i la projecció d’energia al llarg dels anys.

Ebon Moss-Bachrach va trencar el seu silenci recentment, sobre la seva elecció com La Cosa en el UCM i va confirmar que l’heroi cobrarà vida en la gran pantalla mitjançant efectes visuals.

“No crec que sigui el vestit. Michael Chiklis duia vestit. Sembla a ser, que el vestit era realment incòmode”, va explicar. “Crec que ja hem superat això. Ara és una mica Cosplay i amateur amb la tecnologia. És principalment captura de moviment”.

A partir de llavors, Moss-Bachrach va començar a escollir curosament les seves paraules.

Al ser pressionat per obtenir detalls de la història, tant sols deia: “Si, aquesta imatge sembla a ser dels anys 60. He llegit [el guió]”. I quan es tracte dels seus companys de repartiment, afegeix: “No coneixo a Vanessa. Hi ha un missatge de text grupal. Pedro ho va començar fa un parell de dies. Tots han dit alguna cosa...ningú està essent tímid”.

El dia de Sant Valentí, Marvel Studios va anunciar que Pedro Pascal (Reed Richards/Mister Fantastic), Vanessa Kirby (Sue Storm/Dona Invisible), Joseph Quinn (Johnny Storm/Torxa Humana) i Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm/La Cosa) liderarà el repartiment de Els Quatre Fantàstics.

Els Quatre Fantàstics van fer el seu debut l’any 1961, de la mà de Stan Lee i Jack Kirby.

Van obtenir els seus poders durant una missió espacial, convertint-se en la primera família de superherois de Marvel.

El director Matt Shakman ha treballat amb el coguionista de Avatar: The Way of Water, Josh Friedman i amb Cam Squires de WandaVision en el guió de The Fantastic Four, amb Eric Pearson (Black Widow) recentment s’ha unit per donar-li un polit final.

La pel·lícula s’estrenarà als cinemes el 25 de juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada