Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 27 de març del 2024

'The Accountant 2'.

Amazon Studios ha compartit una foto anunciant que la producció de The Accountant 2 ha començat oficialment.

A X, Amazon Studios ha anunciat que ha començat el rodatge de The Accountant 2. “L’aventura comença ara...primer dia de producció principal de #TheAcconuntant2”, es pot llegir en el peu de la foto.

A continuació podeu veure’n la publicació...

Ben Affleck reprèn el seu paper de Christian Wolff a The Accountant 2, J.K. Simmons, Jon Bernthal i Cynthia Addai-Robinson també reprenen els seus respectius papers de la pel·lícula de 2016, mentre que Anna Kendrick no tronara per a la seqüela.

“Quan el seu ex Cap és assassinat per assassins desconeguts, l’agent del Tresor Marybeth Medina (Addai-Robinson) es veu obligada a contactar amb Christian Wolff (Affleck) per a resoldre l’assassinat”, es pot llegir en la sinopsis. “Amb l’ajuda del seu germà Brax (Bernthal), del que està distanciat però que és altament letal, Chris aplica la seva ment brillant i els seus mètodes poc legals per a reconstruir el trencaclosques sense resoldre. A mesura que s’acosta la veritat, el trio atreu l’atenció d’alguns dels assassins més despietats del món, tots decidits a posar fi a la seva recerca.

Gavin O’Connor (qui també va treballar amb Affleck a The Way Back de 2020) va dirigir The Accountant i tornarà per aquesta seqüela. O’Connor també ha dirigit Miracle de 2004, Warrior de 2011 i Jane Got a Gun de 2015, entre d’altres títols, mentre que Bill Dubuque ha escrit el guió.

Affleck i Damon produeixen The Accountant 2 al costat de Lynette Howell Taylor i Mark Williams. Dani Bernfeld, Kevin Halloran, Michael Joe, Alison Winter, Scott Lastaiti i Jaime Patricof en són els productors executius.

The Accountant 2 es troba actualment en procés de càsting i encara no té una data d’estrena oficial per part de Amazon MGM Studios, tot i que s’espera que comenci rodatge a finals d’aquest mes. Mentre tant, The Accountant la podeu veure a Apple TV+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada