Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de març del 2024

'Goosebumps Season 2'.


David Schwimmer (Friends) s’ha unit al repartiment de la temporada 2 de Goosebumps.

Segons Variety, Schwimmer ha estat escollit per a interpretar a un personatge anomenat Anthony, un “ex professor de botànica i pare divorciat de bessons adolescents, el qual el seu món fa un gir tumultuós mentre fa malabarismes amb les responsabilitats de supervisar a un pare ancià mentre té als seus fills durant l’estiu”.

El resum de la segona temporada diu el següent: “Els germans adolescents descobreixen una amenaça que s’agita, el que desencadena una cadena d’esdeveniments que revelen un misteri profund. Mentre s’endinsen en lo desconegut, el duo es veu envoltat en l’esgarrifosa història de quatre adolescents que van desaparèixer misteriosament l’any 1994”.

Schwimmer és millor conegut per interpretar a Ross Geller a Friends. També va interpretar a Robert Kardashian a The People v. O.J. Simpson: American Crime Story i li va posar veu a Melman a la franquícia Madagascar, entre d’altres papers.

Creada per Rob Letterman i Nicholas Stoller, Goosebumps, basada en la popular sèrie de llibres de R.L. Stine, que es va estrenar a Disney+ i Hulu l’octubre de 2023. La primera temporada va estar protagonitzada per Zack Morris, Isa Briones, Miles McKenna, Ana Yi Puig, Will Price, Rachel Harris i Justin Long.

Aquest passat mes de febrer la sèrie Goosebumps es va renovar per a una segona temporada. La nova temporada tindrà vuit episodis i comptarà amb un repartiment i un escenari completament nous.

“El públic de tot el món es va enamorar dels calfreds, l’emoció, el cor i l’humor de la sèrie, convertint-la en una de les sèries més vistes de Disney Branded Television l’any passat”, va dir en aquell moment Ayo Davis, president de Disney Branded Television, a través de Variety. “Estem neguitosos per profunditzar en la brillant ment de R.L. Stine i col·laborar un cop més amb Sony Pictures Television, Scholastic Entertainment i el nostre fantàstic equip creatiu a Disney+ per a la segona temporada”.

Encara no s’ha fixat cap data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada