Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 1 de març del 2024

'Superman'.

Esperàvem que el codirector executiu de DC Studios, James Gunn, pogués marcar d’alguna manera l’aniversari del Home d’Acer i el cineasta no ha decebut.

Si, ahir va dur un primer cop d’ull al tan esperat David Corenswet vestit com el Superman del DCU. No podem veure molt, però és un gran logo en el seu pit i un clarament inspirat en Kingdome Come, una història que molts fans estan convençuts servirà com a base per al què DC Studios hagi planificat per aquest Univers de DC reiniciat.

“Estic encantat d’anunciar l’inici de la fotografia principal de SUPERMAN avui, 29 de Febrer, que resulta ser, coincident i no planejat, l’aniversari de Superman”, va dir Gunn a Instagram. “Quan vaig acabar el primer esborrany del guió, vaig anomenar a la pel·lícula Superman: Legacy”.

“Quan vaig tancar l’esborrany final, estava clar que el títol era SUPERMAN”, va confirmar. “Ens dirigim cap a vosaltres el juliol de 2025”.

Llavors, Superman: Legacy ara és simplement Superman. O Superman. De qualsevol manera, és un títol apropiat per el gran retorn del Home d’Acer a la gran pantalla i ara sols tenim que esperar que la pel·lícula estigui a l’altura de les expectatives.

Amb Gunn al comandament, tenim fe en que Superman entregarà el que els fans estaven esperant d’aquest heroi a la pantalla. Amb una mica de sort, aviat veurem més de la interpretació de Corenswet del personatge. I aquesta neu sembla suggerir que Supes està a la Fortalesa de la Soledat!

Per ara, podeu donar un cop d’ull més a prop al logotip de Superman en la publicació d’Instagram a continuació...

Superman conte la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent a Smallville, Kansas. És l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que considera la bondat com quelcom passat de moda.

David Corenswet interpreta a l’Home d’Acer, mentre que Rachel Brosnahan ha estat escollida per a interpretar a Lois Lane. Altres incorporacions més recenst inclouen a Isabela Merced com a Hawkgirl, Edi Gathegi com a Mister Terrific, Nathan Fillion com a Guy Gardner, Anthony Carrigan com a Metamorpho, Gabriela de Faría com a The Engineer, Sara Sampaio com a Eve Teschmacher, Skyler Gisondo com a Jimmy Olsen i Nicholas Hoult com a Lex Luthor.

També s’ha confirmat que John Murphy (Guardians of the Galaxy vol.3), posarà la banda sonora d’aquest reinici (ha passat diversos mesos treballant en això, el que significa que Gunn utilitzarà la seva música en el set).

Superman s’estrenarà als cinemes el pròxim 11 de Juliol de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada