Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 1 de març del 2024

'Marvel Series'.


Marvel Studios ha tornat a la taula de dibuix amb el UCM després d’una saga del Multivers sorprenentment exitosa, el que explica perquè sols tindrem una pel·lícula i dues sèries de televisió d’acció real en aquest 2024.

La conclusió de la Saga del Infinit va coincidir amb l’estrena de Disney+ i Marvel Studios va tenir la tasca de desenvolupar una llista completa de projectes per  atraure subscriptors a la plataforma de streaming.

Kevin Feige es va dispersar massa i com a resultat, la connectivitat entre pel·lícules i sèries de televisió es va veure afectada.

En última instància, es tractava d’una qüestió de cantitat per sobre de qualitat.

En el futur, Daniel Richtman afirma que Marvel Studios canviarà la seva oferta a la petita pantalla i oferirà històries quasi exclusivament de carrer com ara Echo i Daredevil: Born Again. Hi haurà algunes excepcions, incloses les sèries de televisió de Wiccan i Vision Quest planificats i que ja estan en desenvolupament.

Estem segurs que Marvel Studios és conscient de que les ofertes TV-MA de Netflix van tenir una audiència devota, en gran part perquè ofereixen una alternativa al UCM PG-13.

Si bé estan lluny de ser perfectes, utilitzar una plantilla semblant a Disney+ i avançar amb més espectacles de carrer no seria dolent.

En altres notícies, la primícia al·lega que inclús quan la saga del Multivers conclogui amb Avengers: Secret Wars, el Multivers de Marvel seguirà viu. Richtman no va compartir molts detalls addicionals, però va afirmar que “Sony és la raó”.

Suposem que això té a quelcom a veure amb el Spider-Verse, futurs encreuaments amb el Spider-Man d’acció real i la seva pròpia llista de pel·lícules de Marvel.

“Hi ha hagut algunes decepcions. Ens hagués agradat que algunes de les nostres estrenes més recents tinguessin un millor desenvolupament”, va dir anteriorment el CEO de Disney, Bob Iger, sobre els fracassos de Marvel Studios.

“No es tracte d’un problema des de la perspectiva del personal, però crec que en el nostre afany de bàsicament fer créixer el nostre contingut de manera significativa per a servir principalment a les nostres ofertes de streaming, vam acabar sobrecarregant a la nostre gent molt més enllà -en termes del seu temps i punt de vista- més enllà d’on havien estat”.

“Marvel és un gran exemple d’això”, va afegir.

“No havia estat en el negoci de la televisió en cap nivell significatiu. No sols van augmentar la seva producció cinematogràfica, sinó que van acabar fent diverses sèries de televisió i francament, van diluir el focus i l’atenció. Això és, crec, més de la causa que qualsevol altre cosa”.

Sols el temps dirà què serà del UCM en els pròxims anys, però sembla que està començant a tornar en la direcció correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada